- Strona Główna
- Aktualności
- Różne formy magazynowania aseptycznego
Przypominamy o różnych formach magazynowania aseptycznego produktów owocowo-warzywnych dostarczanych przez Ricco.
Są to:
MAGAZYNOWANIE W ZBIORNIKACH ASEPTYCZNYCH – Ricco dostarcza kompletne systemy magazynowe z DizioInoxa (na bazie zbiorników wielkości 5-12.000 m3), firmy włoskiej specjalizującej się w tego typu instalacjach – Aseptyczne zbiorniki magazynowe.
MAGAZYNOWANIE W WORKACH W BECZKACH (bag in drum) – Ricco dostarcza aseptyczne nalewaczki do worków z Alfa Laval (poza typowymi workami magazynowymi 200 i 1000 litrów nalewaczki te mogą napełniać również małe worki 5-20 litrów – bag in box) RICCO-ALFALAVAL Nalewaczki bag in box – Ogólna prezentacja nalewaczek aseptycznych.
MAGAZYNOWANIE W ZBIORNIKACH ASEPTYCZNYCH ZE STALI NIERDZEWNEJ 200-1200 litrów (totesy) – Ricco dostarcza aseptyczne nalewaczki z Alfa Laval, które są dedykowane tylko do takich zbiorników, bądź mogą być wyposażone w zestawy umożliwiające rozlew zarówno do zbiorników 200-1200 litrów jak i do worków 200-1000 litrów (a w konsekwencji również do worków 5-20 litrów); dodatkowo możemy zaoferować same zbiorniki aseptyczne ze stali nierdzewnej produkcji firmy Waldner – Zbiorniki okrągłe i sześcienne Waldnera.